Popularni Macao band opet nas je uspio iznenaditi jednom prekrasnom i dirljivom baladom naziva “Sretno sestro”.


Pjesma je izdana kao singl u izadnju izdavačke kuće Croatia Records. Za pjesmu je snimljen i spot koji je premijerno prikazan na CMC televiziji u ponedjeljak 8. srpnja 2019.

U nastavku donosimo izjavu Tomislava Malete – Tone, bubnjara i voditelja Macao banda:

-Pjesma je nastala u studiju poznatog splitskog producenta Lea Škare.
Tekst potpisuje naš dugogodišnji suradnik Dragan Keškić – Gagi, dok glazbu i aranžman u suradnji s Tomislavom Maletom – Tonom, potpisuje Leo Škaro.
Spot je sniman u 4K rezoluciji na prostorima Hercegovine i Hrvatske, točnije u Posušju i Imotskom. Redateljska palica, snimanje i produkcija ovog puta pripala je odličnoj i profesionalnoj ekipi Foto MIX videa iz Posušja.
U spotu se pojavljuju poznati modeli iz svijeta show businessa. Pa tako u ulozi mladenke prelijepa Mostarka Marinela Rezo, koja već 6 godina nosi revije na raznim modnim događajima, poznata još i kao make up vizažist koja je surađivala s mnogim drugim poznatim imenima s estrade i svijeta mode.
U ulozi mladoženje Filip Omazić, Livnjak, koji je freelance model toliko popularan u Hrvatskoj da ga je angažirala čak i mega popularna Severina, ujedno odličan student građevine i perspektivan nogometaš.


U spotu se pored navedenih, u ulozi oca mladenke pojavljuje (hercegovački Rade Šerbedžija) Frano Vukoja humorist i kolumnist Večernjeg lista, dok je ulogu brata odradio naš Jakov.
Brata i sestru kao djecu utjelovili su preslatki Niko i Marija Šušnjar i tako upotpunili ovu priču još dodatnom emocijom – kazao je ovom prigodom bubnjar i voditelj Macao banda Tomislav Maleta – Tone.

Macao band/Tomislavcity