U Tomislavgradu je danas održano 3. kolo Duvanjske trkačke lige Ante Baković Fanta. U utrci je sudjelovalo 30 trkača, a najbrži je bio Vinko Sliško koji je dionicu od 5 kilometara istrčao ispod 17 minuta. Drugo mjesto zauzeo je Emil Drmić, a treće Krešimir Parlov.

Inače, izgleda da je lijepo vrijeme, pored toga što je izmamilo rekordan broj trkača u ovoj sezoni trkačke lige, bilo inspiracija svima da ulože maksimalni trud pa je veliki broj trkača ostvario svoja najbolja vremena na ovoj dionici od 5 kilometara.

 

 

Poseban ton današnjoj utrci dale su i tri gospođe: Vesna, Josipa i Mira koje su istrčale odlične utrke što nisu krile nego su svojim vedrim osmijehom pokazale zadovoljstvo što su se ravnopravno nosile s muškim natjecateljima. Ovo je ujedno i poruka i poziv svim duvanjskim djevojkama i mladićima, ali i suprugama i muževima da se pridruže utrci i tako još više populariziraju zdrav život i trčanje.

Sljedeća kolo Duvanjske trkačke bit će organizirano u Kologaju. Trčat će se utrke na 5 i 10 kilometara. Ne sumnjamo da će to biti posebna utrka kako zbog predivne prirode i okruženja, tako i zbog očekivano još većeg broja sudionika utrke.

 

Tomislavcity

Više fotografija pogledajte u galeriji.