Tehnički ravnatelj Kampa Mirko Ćaleta istaknuo je kako se Kamp organizira za djecu od 7 do 16 godina te kako već sada imaju preko stotinu zainteresiranih sudionika ne samo iz BiH i regije već i s drugih kontinenata.

Napomenuo je kako će se zbog velikog interesa krenuti odmah s prijavama za Kamp.

– Cijena kampa iznosi 100 maraka, a svaki polaznik zauzvrat će dobiti dres za treniranje, članstvo u GNK Dinamu, te četiri ulaznice za domaće utakmice GNK Dinama koje igra u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi i Hrvatskom kupu – kazao je Ćaleta, prenosi Fena.

– Cijena kreveta za jedan dan iznosit će 10 KM, cijena kreveta uz jedan obrok iznosit će 15 KM, a cijena kreveta uz dva obroka iznosit će 20 KM – kazala je Kristina Čavara, voditeljica prodaje i marketinga Snow park Kupres, koja je istaknula kako im je zadovoljstvo biti dijelom ovog projekta.

Domaćin događaja, načelnik općine Kupres Milan Raštegorac Komo kazao je kako će Kupres s nadolazećim Kampom kao i poduzetništvom Zvonke Barbarića koji planira pravljenje još šest terena, postati brend za profesionalne sportske pripreme.

Koordinator Dinama za BiH Salih Salihović pozvao je nogometne trenere s ovih područja da posjete Kamp i upoznaju se s novostima oko rada s djecom, kako bi to novo znanje mogli prenijeti u svoje omladinske nogometne škole.

Glavni sponzor kampa je Fondacija Idriz Jakupović, a njezin direktor Ajdin Jakupović istaknuo je kako će fondacija nakon uspješne suradnje, pružiti kampu financijsku podršku.