Proteklog vikenda članovi Enduro kluba GaaS iz Tomislavgrada posjetili su Sloveniju i nastupali na utrci Enduro Cross Country u kojoj su postigli izuzetno dobre rezultate 🏁

Prvoga dana utrke više od 250 vozača, među kojima i 4 člana “GaaS -a” borili su se za svoje mjesto na postolju.

U enduro Bronz klasi nastupali su Igor Budimir i Petar Mladina. Budimir je zauzeo 17. mjesto, a Mladina 19. mjesto.

U najtežoj i najzahtjevnijoj Gold klasi nastupali su Jozo Orlović i Zoran Jurčević – Tigar. Orlović zauzima 6. mjesto a Tigar 3. mjesto te se penje na postolje sa europskom konkurencijom.

Drugoga dana organizirana je utrka vozila u parovima. Nasumičnim izvlačenjem prijavljenih vozača dogodilo se da u paru voze Orlović i Jurčević, dok mladi Kažimir Budimir dobiva Slovenskog vozača za partnera u vožnji.

Orlović i Jurčević zauzimaju 3. mjesto, a Budimiru sa svojim partnerom izvrsno 6. mjesto.

Ovakvi rezultati dokaz su iznimne kvalitete naših vozača koji su unijeli pomutnju među europskim natjecateljima te im na njihovom terenu preuzeli postolje.

Organizator se potrudio u pripremi cijelog programa i ovom prigodom čestitamo na savršenoj organizaciji.

Zahvala našim sponzorima koji su nam omogućili da posjetimo jedan ovakav događaj, hvala općini Tomislavgrad koja nas je podržala i ovoga puta te nam osigurala sredstva za najam kombija kojim smo putovali.

Bile su to odlične pripreme za nastavak prvenstva BiH gdje se isto trenutno nalazimo u vrhu poretka Jurčević uvjerljivo 1. i Orlović na 3. mjestu 🏁💪🏾

Ovim putem zahvaljujemo našim prijateljima iz Slovenije, na gostoprimstvu i na odlično organiziranoj utrci, navode u tomislavgradskome enduro klubu.

Više fotografija na Kings’s Path Enduro Race Tomislavgrad.