Predsjednik Turističke zajednice kantona Sarajevo, Nermin Muzur svečano je otvorio Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019  te istakao važnost održavanja ovakvog sajma za Sarajevo i za cijelu BiH. Sajam će trajati dva dana, te posjetitelje očekuju fantastični popusti do čak 50 %, odlične nagrade i poklon paketi, besplatni tretmani te bogat program. Na sajmu se predstavlja više od 100 brendova,, a ulaz je besplatan. Veliki broj stručnjaka i izlagača s područja regije na jednome mjestu ispunit će sva vaša očekivanje. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetioce.

Sajam okuplja proizvođače, predstavnike i distributere poznatih brendova iz svijeta ljepote i kozmetike, te se na jednom mjestu potrošačima i javnosti predstavljaju novi proizvodi, različite prezentacije, edukacije, te zanimljiva dešavanja.

Prema riječima glasnogovornika kompanije Sfera d.o.o. Mostar, organizatora događaja, sajam je izazvao veliko zanimanje javnosti, a cilj je da postane tradicionalni događaj, te da se održava svake godine.

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche u BiH, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za druženje, zabavu i odličan provod. Posjetite sajam i uživajte u ponudi i programu, navode organizatori.