Duvanjska modna dizajnerica Razija Kokanović večeras je sudjelovala na prvome međunarodnom festivalu mode koji se pod nazivom „Golubice mira“ održao u Kaknju. Iako se na ovu reviju naknadno uključila, Razija nam ističe da je vrlo zadovoljna sudjelovanjem na reviji. Ovom prigodom predstavila se dvjema kreacijama, bijelim haljinama koje su nosile dvije mlade djevojke iz BiH i Crne Gore. Njihova priča govori o slučajnome poznanstvu koje je izraslo u veliko prijateljstvo. Upravo u Razijinim haljinama te dvije djevojke nositeljice su spomenute revije i njezine poruke.

– Organizacija revije bila je vrhunska. Tu se predstavilo osam najboljih dizajnera iz regije, ali i europskih zemalja: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Danske i Ukrajine (Ana Kujundžić, Emina Husedžinović – Ibrahimović, Jelena Toganović, Marina Kosorić, Lidija of Denmark, Vera Veshion i Diaz Kova.

Biti u njihovom društvu za mene je bilo iznimno zadovoljstvo, kazala nam je Razija, kojoj želimo puno sreće i uspjeha u daljnjemu radu.

Tomislavcity