Odgovor gospodinu Vinku Vukadinu
Poštovani gospodine Vukadine,
budući da se bliži izborna godina, nismo ni sumnjali da ćete dobiti nalog od ekipe, koju ste „pomaknuli“, da se aktivno uključite u zadržavanje teško im stečenih sinekura. Međutim, jako smo iznenađeni i razočarani što ste im svoje literarne sposobnosti, kojima navedena ekipa očito ne obiluje pa koristi Vaše, stavili na raspolaganje u ovom, za svakog normalnog Hrvata, najtužnijem periodu u godini. Da ne bi bilo zabune, ne pada nam na pamet pravdati se Vama i Vašim političkim produktima, nego ovaj odgovor pišemo zbog duvanjske javnosti koju, na sebi svojstven i jako bezobrazan način, dovodite u zabludu.
Prethodno dogovorenu radnu posjetu Predsjednika stranke sa prigodnim paljenjem svijeća dovoditi u vezu sa ranijim događajem na kojem su sudjelovali mnogi naši sugrađani je krajnje zlonamjerno. Izmišljanje nekakvog skrivanja u obližnjem restoranu, u kojem se održao radni sastanak nakon paljenja svijeća, i uvođenje pojmova partizani, šume i drumovi samo govori o Vašem „mindset-u“ te pokazuje čemu isti robuje.
Znamo da Vam je jasno kako je Vaš politički projekt najavljene ekspanzije na čitavu BiH i RH „dobacio“ samo do Zagoričana, Malovana i Studenih Vrila te da ste time jako razočarani. Znamo i da je ekipa, koja je dio istog, jako nervozna zbog toga, ali savjetujemo Vam da energiju i vrijeme trošite na analizu zašto je to tako, a ne na unošenje nemira u javni prostor u ovim tužnim danima.
Ovaj odgovor smo napisali ISKLJUČIVO zbog naših sumještana i s njim naše oglašavanje o ovoj temi završava.
Što se tiče ostalih tema i rasprava, koje nas čekaju u budućnosti, znajte da se radujemo istim. Svjesni smo činjenice da unatoč dugogodišnjim iznimnim naporima koje ste ulagali, niste uspjeli educirati nikoga za pisanje teksta koji kod Vas neće proizvesti osjećaj susramlja. Nadamo se samo da Vam uloga „jockera zovi“ neće dosaditi.
OO HDZ BIH TOMISLAVGRAD