Danas je u dvorani Skupštine HBŽ, održana redovita godišnja Skupština HNK “Tomislav”. Skupštini je predsjedao predsjednik Skupštine HNK Tomislav, gosp. Ante Brajko. Skupštini su nazočili i ministri u Vladi HBŽ, gosp. Stipan Šarac i gosp. Petar Galić, te načelnik Općine Tomislavgrad, gosp. Ivan Vukadin.   

Na Skupštini je usvojen slijedeći dnevni red:

1. Izvješće UO u 2017. godini

– sportsko izvješće
– radno izvješće
– financijsko izvješće

2. Plan rada UO za 2018. godinu
3. Razno

Sportsko izvješće pripremio je i obrazložio sportski direktor, gosp. Ića Banović. Govorio je o nastupima svih selekcija u protekloj natjecateljskoj sezoni te o trenutnom plasmanu. Konstatirao je da uz sve probleme, sve ekipe imaju isti ili bolji plasman u odnosu na prošlu sezonu. Također, kao bitnu stvar istaknuo je da je omladinski pogon ostao skoro u istom broju kao i prošle sezone.

O financijskom stanju u klubu govorio je predsjednik kluba, gosp. Ilija Bagarić. Kao najbitniju stvar istaknuo je stabilnost poslovanja kluba, ispunjavanje svih obveza prema osoblju zaposlenom u klubu, te i prema svim dobavljačima. Usporedio je poslovanje kluba s klubovima u susjedstvu koji nastupaju u istom rangu, te istaknuo da je HNK Tomislav u organizacijskom smislu iznad ekipa koje se natječu u istom rangu, a da bi se mogao usporediti s mnogim prvoligašima, odnosno i nekim premijerligašima. Ocijenio je da  najzapaženije rezultate postiže omladinski pogon, a da planove ispunjava i seniorska ekipa, te veteranska ekipa.

Kao najznačajniju aktivnost Uprave istaknuo je nastavak radova na dovršetku stadiona, te je rekao da su u potpunosti dovršene svlačionice, te službene prostorije ispod glavne tribine. Urađeni građevinski radovi zadovoljavaju norme za sve razine natjecanja u BiH. Predsjednik kluba prezentirao je i idejno rješenje završetka kompletnog kompleksa stadiona koji obuhvaća 44.000 m2. Idejno rješenje možete pogledati na fotografijama u galeriji.

Svoje izlaganje završio je konstatacijom da je klub u ovu godinu ušao s potpuno stabilnim poslovanjem i jasnim planovima što i kako treba napraviti u ovoj natjecateljskoj sezoni.

 

Financijsko izvješće možete pogledati OVDJE.

 

 

Tomislavcity

 

Više fotografija pogledajte u galeriji.