Marijan Ćavar: Odlazim u Njemačku, sretan sam i ponosan

Nakon uspješno završenih pregovora HŠK Zrinjski Mostar službeno može potvrditi transfer Marijana Ćavara u Eintracht Frankfurt, klub iz najjačeg ranga njemačkog nogometa.
Marijan je dao izjavu koju prenosi službena stranica HŠK Zrinjski:

-“S jedne strane mi je žao što odlazim iz kluba nakon samo šest mjeseci seniorskog nogometa, ali istovremeno sam jako sretan i ponosan što karijeru nastavljam u Eintrachtu i Bundesligi.

Naravno, najveću zahvalnost dugujem Zrinjskom koji mi je vjerovao, a samim tim i omogućio ovaj transfer. Zahvalan sam svim trenerima koji su me trenirali u Školi nogometa, a posebna zahvala ide Blažu Sliškoviću koji mi je dao veliku priliku u prvoj momčadi.

Zrinjski ostaje dio mene za cijeli život. Ovom prilikom želim izraziti i veliku zahvalnost najboljim navijačima Ultrasima, kao i svojim suigračima koji su me prihvatili na najbolji mogući način i koji će, uvjeren sam, opet osvojiti naslov prvaka.”- kazao je Ćavar.

Ćavaru želimo sretan nastavak karijere koju će i dalje sa zanimanjem pratiti u Rami gdje je u HNK Rama Ćavar načinio svoje prve nogometne korake.

Hrvatski stručnjak Niko Kovač s klupe predvodi ovaj bundesligaški klub. Čini nam se kako je upravo Kovač odigrao ključnu ulogu u ovom transferu.

“On je veznjak koji može igrati na više pozicija. Odradili smo dobar posao i doveli smo veoma dobrog igrača za male pare. Veoma je talentiran igrač i nadam se da će se pokazati kao pojačanje za budućnost”, rekao je hrvatski trener nakon predstavljanja mladog reprezentativca naše zemlje, piše BHfudbal.ba.