Foto: AK Puls

S radošću ističemo kako se danas našem klubu pridružila Irma Kristić iz Mostara. Ova nasmijana dama trčanjem se bavi pet godina. Prve atletske korake napravila je u školi trčanja Sanus Motus te se ogledala u svim dugoprugaškim disciplinama.

Od rezultata ističemo ovogodišnje vrijeme na polumaratonu koje glasi 1:30:31. Zahvaljujući tom rezultatu naša nova članica trenutno je treća na ovogodišnjoj listi najboljih polumaratonki u državi.

Foto: AK Puls

Iduće godine Irma se po prvi put želi ogledati na državnim prvenstvima, a uz adekvatne treninge i najbolju podršku, sigurni smo kako će klupske vitrine biti obogaćene za još koji dragocjen pehar.

Irmi želimo dobrodošlicu u klub te ističemo kako smo nemjerljivo ponosni što je za nastavak svoje atletske priče izabrala AK Puls Tomislavgrad.

Foto: AK Puls

Prilikom potpisa pristupnice naša je nova članica kazala:

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću novu trkačku sezonu započeti u klubu za koji me već odavno vežu lijepe prijateljske veze. Odličan tim iskusnih ljudi i dobrih trkača, gdje ne fali dobre energije, a moj doprinos će svakako biti da se nastavi u tom smjeru – da ostvarim jako dobre rezultate i napravim što bolje fotke u bojama kluba. Hvala AK Puls Tomislavgrad na pozivu i lijepoj dobrodošlici.“