Vatican Media, Foto: Vatican Media

Luka Modrić potpisao je novi ugovor do lipnja 2025. godine, Real Madrid ga je upravo supotpisao. Gotovo, zapečaćeno, završeno. Modrić ostaje još jednu sezonu,“

To je uz fotografiju Luke Modrića kako ljubi pehar Lige prvaka objavio kasno sinoć na platformi X Fabrizio Romano, talijanski  sportski novinar koji je po mišljenjima mnogih najpouzdaniji izvor informacija o nogometnim transferima, prenosi Fenix-magazin/SIM.

Kapetan hrvatske reprezentacije tako će i 13 godinu zaredom igrati za Kraljevski klub iz Madrida nakon što je 2012. u Real stigao iz londonskog Tottenhama uz odštetu od 35 milijuna eura.

Modrić je već ušao u povijest kluba osvojivši uz šest europskih titula prvaka, četiri španjolske titule, dva Kupa kralja te Zlatnu loptu koju dodjeljuje France Football.

Sa sveukupno osvojenih 26 pehara, Modrić je već sada najtrofejniji igrač u povijesti kluba iz Madrida u čijem dresu je odigrao 534 utakmice, postigao 39 i namjestio 86 pogodaka.

U sezoni koja dolazi nesumnjivo je kako će jedan od najboljih veznih igrača u povijesti nogometa proširiti kolekciju svojih nastupa i nagrada.

Fenix-magazin/SIM