Proljeće prije proljeća! Razigrana priča inspirirana ljubavlju za mjesec zaljubljenih stiže iz najljupkije radionice ženskih torbica – Lovely bags. Novih šest modela torbica s potpisom dizajnerice Marije Perić i njenog teama predstavljeno je ovog vikenda, piše bljesak.info.

Kako je ljubav slatka, nježna, strastvena, ženstvena, graciozna tako svaki od ovih epiteta možemo pridodati novim modelima torbica. Boje, uzorci, oblici savršeno se nadopunjuju u lijepoj modnoj priči o snazi ljubavi koja pokreće cijeli svijet. Ljubičasta koja gazi prema boji sezone u nekoliko nijansi, smaragdno zelena, puder ružičasta i predivni cvjetni print dominiraju kolekcijom, priopćeno je.

Glitter torbica “Maja” najmanji je model koji smo dosada vidjeli u ponudi brenda i definitivno će biti najbolji izbor po pitanju svečanih prilika. Malu okruglu torbicu “Luna” predosjećamo kao veliki proljetni “must have” koji ćemo često viđati u odlično iskombiniranim streetstyle outfitima. Posebno dizajnirana da bude ženstvena i praktična, “Ellie” će svakodnevnim kombinacijama dati posebnu dimenziju gracioznosti i upečatljivosti.

Da iz Lovely bags svakom svojom kolekcijom misle i na potrebe poslovnih žena koje vole biti modno osvještene, ovoga puta su potvrdili predstavljanjem modela “Ena”. Sve koji su navikli na cool Lovelyce, mix boja, uzoraka i ukrasa, doći će na svoje jer “Lily” je sve to u jednom!! Za kraj smo ostavili model “Iva”, torba koja ispunja sve kriterije kada su u pitanju zahtjevi kupaca, elegancija, veličina, praktičnost, posebnost.

Standardno već, imamo problem pri predstavljanju nove Lovely Bags kolekcije, a to je kako se odlučiti samo za jednu torbicu!? “Za mjesec zaljubljenih uvijek želimo nešto posebno, ovaj put smo dali sve od sebe kako bismo bojama i dizajnom ispričali lijepu priču o torbicama koje zaista svakodnevno radimo s puno ljubavi.”

bljesak.info