Na Trgu Davora Tadića u Kolu danas su održane Prve ljetne sportske igre u organizaciji Univerzalne sportske škole Tomislavgrad i mještana Kola. Igre su privukle oko 90-ero djece, ali i njihovih roditelja i prijatelja koje su subotnje popodne proveli u lijepome druženju.

Prava uzavrela atmosfera bila je tijekom finalne utakmica u kojoj je domaća ekipa Kola pobijedila Rudare pobjede. Treće mjesto izborili su Petrovi keksi.

Svi roditelji ovih mladih igrača znaju koliko su se djeca proteklih dana iščekivala ove igre, trudila se okupiti svoje ekipe i odabrati njihova imena. Uz spomenute, igrala je i ekipa Domagojeve bb. Svima su podijeljene medalje i pehari.

Djevojčice su se pak nadmetale u odbojci. I u tom sportu uspješno je bilo Kolo, osvojivši prvo i treće mjesto, dok su drugo izborile djevojke okupljene u ekipi Smeč.

Spomenuti športski događaj započeo je štafetnim igrama. Pobjednik u sprintu na 20 m bio je Marko Perković, drugo mjesto osvojio je  Andrija Galić, a treće Mihaela Milić.

Današnja crtica iz ovog prigradskoga naselja neka ostane zabilježena kao podsjetnik jednoga vremena, ali i znak da se mladi nogometaši itekako spremaju za predstojeću općinsku omladinsku ligu!

Tomislavcity