KONJIČKI NOĆNI CENER – NAŠI DEČKI U SAMOM VRHU!
ZLATO 🥇 U DOBNOJ KATEGORIJI I DVA OSOBNA REKORDA!
Sinoć u 19:00 startao je četvrti Konjički noćni cener. Utrka je to koja zahvaljujući dobroj organizaciji od početka privlači velik broj trkača iz BiH i susjednih zemalja. Uz 28 štafetnih timova, ove je godine na dionici dugoj 10 km bilo nešto manje od 200 natjecatelja koji su uspješno završili utrku. Konkurencija je u muškoj kategoriji bila iznimno jaka, što nije omelo naše momke da se nađu pri samom vrhu, navode u AK Puls.
Tako su se u prvih deset našli Ilija Jukić, koji je utrku istrčao kao sedmi muškarac za 36,46 i tako postigao najbolje vlastito vrijeme na ovoj distanci.Čestitamo Ilija na rezultatu, rekordu i plasmanu.
Vinko Sliško do cilja je došao kao deveti u muškoj kategoriji s odličnim vremenom 37,47. Bravo Vinko!
Odličan je bio i naš Josip Martinović čiji rezultat također ne može ostati nezapažen. Josip je desetku istrčao za 39,13 što je ujedno i Josipovo najbolje vrijeme na 10 km,
koje mu je donijelo 12. mjesto u muškoj konkurenciji. Bravo Josipe!
Ističemo i rezultat našega Smiljenka Vekića koji je konjičku desetku istrčao za 51,13, što mu je donijelo prvo mjesto u kategoriji M60. Bravo Smiljenko!
Od naših je još guštajućim tempom utrku trčao i Vlatko Kovačević te do cilja došao za 53,47. Poslije toga jamačno je pala ‘ladna piva!
Logistička podrška ovoga puta bila je Monika Ivanković. Hvala Mone!
Bravo ekipa!

🏁