Foto: Enduro klub GaaS

U nedjelju, 1. listopada održana je posljednja utrka u kupu BiH u Kreševu, “Enduro cross country” na kojoj su sudjelovala i dvojica naših sumještana iz Tomislavgrada, članova Enduro kluba GaaS. Ostvarili su izvrsne rezultate. Naime, Zoran Jurčević izborio je prvo, a Jozo Orlović treće mjesto.

– Postala nam je navika dan nakon natjecanja hvaliti se izvrsnim uspjehom naših vozača i nadamo se da ćemo nastaviti ovako još dugo u budućnosti. Momci, svaka čast na rezultatima, vozite se sa srcem i to je vidljivo kroz rezultate koje postižete. Čuvajte se ozljeda i idemo lagano dalje u nove pobjede, navode u Enduro klubu GaaS.

“Moramo pohvaliti organizatora koji je ispoštovao sve uvjete da ovakav dan prođe prema planiranoj satnici.  Dvije različite discipline, navodnjavanje staze radi smanjenja prašine, promjena staze s MX u ECC i srdačnost domaćina zaslužila je jedno veliko BRAVO!
Za ovu utrku ističemo našeg dugogodišnjeg sponzora i prijatelja kluba a to je firma Instalacije Tavra koja nam je omogućila kombija za prijevoz 2 motocikla. Braćo, jedno veliko ❤️.

Naši medijski pokrovitelj koji svakoga puta podjele naše objave su Tomislavcity i Radio Tomislavgrad pa koristimo ovu priliku da ih istaknemo i zahvalimo.
Uz njih ide zahvala svim našim sponzorima tokom posljednjih 10 godina djelovanja enduro kluba GaaS, samo uz pomoć lokalne zajednice možemo napredovati i postizati ovakve rezultate, navode u ovom našem klubu.

Zoranu i Jozi još jednom čestitamo kao i svima u klubu!