Oko 400 žena okupilo se sinoć na tradicionalnoj proslavi Međunarodnoga dana žena koju je u Tomislavgradu upriličio svadbeni salon Gospodar prstenova. Domaćim ženama pridružile su se i one iz Posušja, Livna i Kupresa.

Kao i proteklih godina ovo druženje imalo je i humanitarni značaj. Naime, cjelokupni iznos od prodanih tombola, te 15 posto od prodanih ulaznica namijenjen je Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Nada“. Tijekom večeri predsjednica ove Udruge, gospođa Magdalena Marinčić, uputila je zahvalu obitelji Nevistić i vlasniku ovoga objekta, sponzorima i svima ostalima koji i na ovaj način pomažu rad druge “Nada”.

Zajedničko druženje proteklo je u lijepome i veselome ozračju, a za to je itekako bila zaslužna splitska glazbena skupina „Best“, na čemu joj treba čestitati jer je s pravom opravdala svoje ime. Raznovrsnim glazbenim repertoarom i odličnim izvedbama omogućili su da jedan dan, kao ovaj, ostane u lijepome sjećanju i da žene, barem na trenutak, zaborave sve one svoje svakodnevne, životne tegobe.

U tombolskoj igri podijeljeno je dvadesetak prigodnih nagrada koje su osigurali sponzori, a nagrade su bile raznovrsne – od poklon-bonova, cvjetnih buketa, ženskih torbica do zlatnoga i srebrnoga nakita i drugih nagrada.

 

Tomislavcity

Foto: Kristijan Rezo

 

Više fotografija u galeriji.