Binvest je otvorio svoju podružnicu i u Tomislavgradu, pa sada, najbolju ponudu uz najniže cijene možete pronaći na adresi Kralja Zvonimira bb, Tomislavgrad (kod Krilića trnja, bivši poslovni prostor firme Kovil d.o.o.).

Mnogi su već upoznati s tvrtkom Binvest iz Posušja, ali za one koji nisu, Binvest je tvrtka koja se bavi uvozom i distribucijom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Poduzeće Binvest d.o.o. osnovano je 1995. godine u Posušju te je imalo četiri zaposlenika i raspolagalo poslovnim prostorom od 200 kvadratnih metara. Na tržište je stupilo kao veletrgovina pićem, no vremenom je uznapredovalo do uvozno-distribucijskog poduzeća s vlastitom dostavom koja ide sve do krajnjeg kupca.

Binvest 2004. godine potpisuje i ugovor o distribuciji sa Zagrebačkom pivovarom što i danas čini okosnicu poslovanja tvrtke. Binvest je također zastupnik za brendove Pago, Filicori Zecchini, Underberg AG, Pipi te mnoge druge.

Binvest danas zapošljava preko 130 ljudi te ima 8 podružnica i tisuće zadovoljnih partnera i kupaca. U svojoj ponudi ima proizvode renomiranih brendova i sve što je potrebno za uspješno poslovanje vašeg ugostiteljskog objekta ili trgovine.

 

Kontakt podružnice Tomislavgrad:

tel./fax: + 387 34 353 299

e-mail: tomislavgrad@binvest-po.com

 

 

 

 

 

 

Plaćeni oglas