Foto: Osobni album

U posljednje vrijeme društvene su mreže na sve gorem glasu kao platforme za gubljenje vremena, no treba im priznati da su u određenim slučajevima iznimno korisne – na primjer ako ste zaljubljenik u slastice. Nikad kao sad nismo imali priliku vidjeti kako se sve mogu pripremiti kolači i torte, a oni malo poduzetniji uspjeli su putem društvenih mreža steći popriličnu popularnost koja im je otvorila vrata prema nešto unosnijoj zanimaciji, piše Slobodna Dalmacija.

Profila posvećenih slatkarijama danas zaista ima u izobilju i među njima svatko može pronaći one po svom guštu – potpuno profesionalne, amaterske, one negdje između… Bacite li tu i tamo oko na Instagram i slastice koje pripremaju korisnici te platforme za dijeljenje sadržaja, možda vam je za oko zapeo profil ankica_torte_i_kolaci. Naravno, radi se o Ankici Madunić iz Tomislavgrada koja radi slastice neponovljivoga okusa i izgleda.

Neke od Ankičinih specijaliteta možete pogledati na njezinom Instagram profilu:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ankica Madunić (@ankica_torte_i_kolaci)


Ili na njezinom Facebook profilu:

Za više informacija o Ankičinim receptima ili za eventualne narudžbe s Ankicom možete komunicirati putem navedenih profila ili na broj mobitela: 063/429-999.

 

Tomislavcity