Nešto što je u startu krenulo kao ideja o skromnom druženju nekolicine djevojaka iz Rijeke i Tomislavgrada prije početak školskih obveza, na kraju se pretvorilo u neslužbeni kamp s velikim brojem sudionica. Od srijede 31.8.do subote 3.9.2022. smo okupili 49 djevojaka na otoku Prviću, 9 naših cura, zajedno s curama iz Rijeke, Rovinja, te po jednom iz Otočca i Gospića.

Unutar tri dana stavili smo najveći naglasak na socijalnu interakciju, natjecanja, kreativnost djevojaka, te puno puno zabave. Cure su bile podijeljene u dvije trening grupe te 4 pomiješane natjecateljske grupe. U 3 dana prošli smo kroz natjecanja u košarci 3×3 i 4×4, vaterpolo, plivanje, kros, stolni tenis, igrali smo društvene igre, karte…

Cure su prezentirale spretnost u twisteru, pjevačko umijeće na grupnim karaokama, te kreativnost kroz smišljanje ekipnih pozdrava, te himne kampa. Uz sve to imale su i odgovornost pripreme i čišćenja blagovaonica, iznošenja hrane te pranja suđa. Između svih tih aktivnosti uživali smo i u ljepoti i miru Prvića, Prvić Luke i Šepurina, naravno i posjetili smo i obližnje plaže. Nakraju priče, ekipa Ježeva je za jedan bod bila bolja od ekipe Austronauta, dok su Pepe i Zidari bili izjednačeni na trećem mjestu.

Ovim putem zahvaljujemo se don Boži Škemberu koji nas je primio u svoj samostan, te se nadamo da će ovo postati tradicija. Hvala svim curama i trenerima: Marinu Mihaljeviću (posložio plan i program svih aktivnosti i pravila), Švecu i Sponzi bez kojih ovo ne bi bilo moguće, te roditeljima koji su ovo podržali tako blizu početka školi.

Vjerujemo da cure nose pozitivna iskustva, nova prijateljstva i ojačana stara, te dodatan motiv za novu sezonu koja je pred nama, za redovitost treninzima i naporan rad koji je pred nama. Bolji uvod u sezonu nismo mogli poželjeti! 💪

Upisi u školu košarke za sve djevojčice od 2009. godišta i mlađe su u tijeku, kao i za mini basket (djevojčice od 6 godina)!

Kontakti : 063/479-289 Marko
063/720-620 Krešo
063/638-87552 Mate
063/987-102 Mirko

 

ŽKK Tomislav