Čllanovi žirija showa “321 kuhaj!” nakon prošlog tjedna u kojem niti jedan par nisu pustili dalje, napokon su dočekali trenutak da serviranu im spizu isprate komplimentima.

“Prvi slijed je bio fantastičan, možda jedan od najboljih setova koje smo do sada vidjeli od naših kandidata“ – nije krio zadovoljstvo Mate Janković, a oduševljenje nisu krili ni ostali članovi žirija, pogotovo kada je na red došao desert.

“Svaka im čast, svaki desert je odlično napravljen i ukusan. Svaka čast momcima koji su perfektno napravili tortu, ali svi su deserti bili dobri i fino prezentirani. Ja sam jako zadovoljan današnjim danom općenito“ – podvukao je Ivan Pažanin.

Josip i Miroslav svojom su “laganini tortom“ prošli u TOP 10, gdje su im se pridružili osebujni Splićani Vjekoslav i Davorka sa svojim klasičnim i ukusnim jelima.

 

Premda su sin i majka djelovali  u najmanju ruku “zamantano” i griješili na bazičnim stvarima (gospođa Davorka je jedina, dobivši zadatak da povrće izreže “ala parisienne”, izrezala tikvicu na kockice umjesto na prutiće, dok je Vjekoslav za rižot od sipe izabrao potpuno krivu rižu, basmati), u konačnici su izborili ulazak među najbolje…

 Napominjemo da je obitelj Letica podrijetlom iz Tomislavgrada, živi u Splitu. Davorka je rođena Rubić, a njezin suprug Pere rođen je u Kovačima.

 

Slobodna Damlacija/Tomislavcity