Foto: HŠK Posušje

HŠK Zrinjski s pripremama za novu sezonu krenut će 19. lipnja. Plemići će uvodni dio priprema odraditi u Mostaru, a potom će se 30. lipnja zaputiti u Sveti Martin na Muri gdje će ostati sve do 12. srpnja.

U mostarskom klubu već preslaguju momčad za sljedeću sezonu. Tako su klub napustili vratar Antonio Soldo i iskusni veznjak Damir Zlomislić.

Sigurno je kako će biti i dolazaka. Kako doznaje Hercegovina.info prvo pojačanje za predstojeću sezonu trebao bi biti napadač Posušja Vinko Rozić. Prema informacijama, pregovori su u završnoj fazi.

U aktualnoj sezoni 20-godišnji Rozić, koji igra na poziciji lijevog krila, u dva navrata upisao u strijelce. Zbog godina i pravila U-21 sigurno je kako će itekako dobro doći Plemića, a i zbog činjenice da je Zrinjski na duže razdoblje ostao bez Nemanje Bilbije, pa je širina u napadačkom djelu momčadi neophodna.

Krase ga silna brzina i snaga.

Vinko Rozić prije nekoliko dana dobio je i poziv izbornika U-21 reprezentacije BiH, Igora Jankovića za prijateljski ogled s reprezentacijom Sjeverne Makedonije.