Na Kupresu će od 2. do 5. kolovoza 2018. godine biti održan selektivni Dinamov kamp za mlade igrače od 7 do 16 godina. Kako doznajemo od tehničkoga direktora Kampa, Mirka Ćalete, u ovome klubu dosad su prijavljena 104 kandidata, a interes je i dalje veliki.

Prema sadašnjim podatcima, za sudjelovanje u kampu prijavili su se mladi igrači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Austrije Makedonije i Kanade, a bilo je upita i iz Australije. U cilju održavanja što kvalitetnijega kampa ići će se maksimalno na 170 prijava, doznajemo od organizatora.

Prijave se primaju na telefone 00387 63 405 – 806; 063 720 – 384 ili na e-adresu dinamovkampkupres@gmail.com gdje se mogu dobiti detaljnije informacije. Za zainteresirane igrače s podučja Tomislavgrada prijave se primaju i kod Dinamovoga povjerenika Mate Tokića na broj: 063 600-570.

Službeno i svečano otvaranje kampa je 2. kolovoza na Gradskome stadionu  Kupres, a potom će, do 5. kolovoza biti organizirana dva treninga dnevno kada će zajedno trenirati po dvije generacije. Na ovaj kamp, za koji se organizatori nadaju da će postati tradicionalni športski događaj na Kupresu, stižu direktor Dinamove nogometne škole Ivo Šušak te četiri Dinamova trenera. Petnaestak najuspješnijih igrača s ovoga selektivnog kampa bit će pozvano u Dinamo.

Dinamov kamp u Bosni i Hercegovino održava se jednom godišnje, a proteklih godina bio je organiziran u Mostaru, Čapljini, Novome Travniku, Vitezu… S područja Hercegovine u ovome je razdoblju, u kadetski i juniorsku selekciju Dinama, primljeno osam mladih igrača.

Kamp privlači ne samo igrače već i medije. Trenutno je za praćenje kampa prijaveljno deset televizijskih kuća iz BiH i RH, te više od 60 internetskih portala.

Svi zainteresirani sponzori mogu se javiti na broj: 063 720-384.

 

 Tomislavcity