U krugu tomislavgradskoga Vatrogasnoga društva danas je upriličena prigodna svečanost primopredaje vatrogasnoga vozila, cisterne marke Mercedes, vozila nabavljenoga uz financijsku pomoć tvrtke Nevistić-commerce d.o.o. Tomislavgrad. Vozilo je rabljeno, ali u odličnom stanju, nabavljeno u rafineriji u Ingolstadtu, uz pomoć Petra Vukadina, našega iseljenog Duvnjaka uz čiju nesebičnu i veliku pomoć je slično vozilo nabavljeno i prije nekoliko godina ranije (tada uz financijsku pomoć poduzeća Papić d.o.o.).

U ime Stožera civilne zaštite općine Tomislavgrad zahvalnicu je predstavnicima poduzeća Nevistić-commerce uručio načelnik Ivan Vukadin, a zahvalu su im uputili i pomoćnik načelnika za civilnu zaštitu Jozo Jakić i zapovjednik tomislavgradskih vatrogasaca Mate Jurčević.

Nakon službenoga dijela svi okupljeni su razgledali opremu i prostorije u kojima 24 sata dnevno boravi  devet tomislavgradskih vatrogasaca, koji će ovdje boraviti privremeno, jer je u planu izgradnja novoga vatrogasnog doma i njihovo izmještanje iz središta grada, priopćeno je iz tomislavgradske općine.

 

Više fotografija u galeriji.