Univerzalna športska škola Tomislavgrad je s današnjim plivanjem zaključila uspješno 11. sportsku sezonu. Svaka godina je bila uzbudljiva i imala svoje posebne trenutke.
Ova sezona 2022./2023. je bila jako zanimljiva i sa svojim novim sportskim sadržajima.

Osim treninga u športskoj dvorani i zanimljivim športskim inovacijama koje smo radili za našu djecu bilo je i još nekih drugih zanimljivosti izvan dvorane i treninga.

Početkom sezone obilježili smo 10 godina postojanja rada ove škole koju smo svečano obilježili u prostorijama KIC-a kada smo prikazali za našu publiku i roditelje kratki dokumentarni film o radu škole. U tom projektu sudjelovalo je 30-ak ljudi koji su nam pomogli da snimimo i organiziramo obilježavanje 10.godišnjice i dvorana je bila popunjena na što smo bili jako ponosni.

U 12.mjesecu smo obilježili tradicionalno Sportske igre gdje smo pozvali i ostale naše sportske klubove da nam se priključe u natjecanju. Kroz mjesec siječanj i veljaču imali smo svaki vikend skijanje na Kupresu za naše članove. Od mjeseca ožujka pa sve do sada bile su još aktivnosti poput Dani otvorenih vrata, Šetnja u prirodi, Atletski miting, Biciklijada po gradu, Ljetni kamp u Makarskoj i na kraju Škola plivanja koju smo odradili u bazenu hotela Adria ski.

Novost ove sportske sezone je bila ta da smo organizirali Ljetni kamp za svu djecu koja se dobrovoljno pridruže i odaziv je bio odličan.
Želimo istaknuti kako i u novoj sezoni koja polazi s početkom nove školske godine, djecu i mlade čekaju iznenađenja te ih pozivamo da nam se pridruže kako bi se što bolje razvijala u psihološkom i socijalnom razvoju i naučili se vještinama koje se mogu primjenjivati i izvan terena ili dvorane.

UŠŠ Tomislavgrad