„United“ najbolji u prvoj večeri ljetnog Pub kviza

S prvim vrućim danima mjeseca lipnja, u Tomislavgrad i Albatros nisu se vratile samo laste i druge ptice selice, nego i već uhodani pub kviz u organizaciji Hrvatskih zvona.

U kvizaškom srazu snage su odmjerile neka već zvučna imena ne samo duvanjskog podneblja, već poznata i na širem području, kao ekipa United. Ova srčana momčad borila se u sastavu Branimir Mašić, Marko Mašić, Ante Bokanović, Ivan Tomić i Igor Krišto. S iskustvom iz zimske runde, u ljetnom je izdanju došla i ekipa simpatičnog naziva – Nindža kornjače, a činili su je: Ante Beljan, Ivan Stanić, Ivan Zrinušić, Jozo Krstanović i Katarina Šarac. Pet zgodnih momaka, koji su se za konkurenciju željeli pokazati kao nezgodni, nazvali su se Šaneri, ili poimenice: Ivan Jurič, Ante Jurič, Ivan Ljubičić, Franjo Krstanović i Petar Zrinušić. Za ekipu Kolektiv, nastupili su: Ljuban Tomić, Zvonimir Galir, Ivan Dukić, Tomislav Beljan i Emil Drmić i na koncu ekipa Amigosi u sastavu: Marko Parlain, Marko Klišanin, Marko Ćavar, Ivan Čamber i Ilija Mašić.

Ni ovaj puta nije nedostajalo kako dinamike tako ni natjecateljskog duha. Svi s velikom pažnjom prate pitanja, koja je u Nikolininom odsustvu čitala Ružica, istog prezimena kao i prva voditeljica. Posebna se energija akumulirala za vrijeme čitanja odgovora kad je bilo trenutaka ekstaze, ali i čupanja kose.

Već nakon prvog kruga United je stvorio pristojnu prednost, koju je u nastavku kontinuirano povećavao i možemo reći prošetao se u finale. Borba pak za drugo mjesto bila je neizvjesna do zadnjih pitanja, u kojoj su Nindža kornjače pokazale najviše intelektualne smjelosti te se također plasirale u finale. Treće mjesto pripalo je ekipi Kolektiv, momcima, koji su kao utješnu nagradu dobili majice od Ožujskog, koje je uručio Ivan Perić – Inija.

Druga večer Ljetnog pub kviza održat će se u nedjelju u 20:00, a mjesta za prijave još ima. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail: t_papac@yahoo.com

ili na broj: 063 969 831 (putem SMS-a, WhatsAppa ili Vibera).

Hrvatska zvona/Tomislavcity