Za desetak dana (točnije u subotu, 3.7 2021.) održat će se drugi “Hajdučki Trail” s tri utrke, odnosno 3 dužinske kategorije i to:

Harambaša (38 km / +1800 m),
Hajduk (22 km / +1100 m),
Jatak (12 km / +500 m).

Najduža utrka Harambaša starta u subotu, 3.7.2021. u 9:00 sati iz Tomislavgrada s trga Gange i Hajdučke družine, te prelazi kroz Kologaj, Ostrožac, iznad Stipanića, Privala, Prisoje, Tušnica Vitrenik, grebenom natrag do Njivica pa preko Vučipolja i Musića poda, Ostrošca i Kologaja na trg Gange i Hajdučke družine. Hajduk starta u 10:00 sati s Vidikovca a Jatak u 10:30 sati s trga Gange i Hajdučke druzine.

Nakon utrka slijedi dodjela nagrada za sve utrke, okrjepa i druženje s hajdučijom.

Organizirati ovakvu jednu utrku koja se proteže na 40-ak kilometara, treba nam pomoć volontera, pa ovim putem molimo sve one koji na bilo koji način žele pomoći u organizaciji (čišćenje i označavanje staza, pomoć na okrepnim stanicama i kontrolnim točkama, ispomoć na prijavama, pomoć na startu/cilju utrka, bodrenje trkača i logistička pomoć ili bilo koja druga pomoć koja može pridonijeti ovoj organizaciji) da se prijave u inbox na Facebook stranici AK PULS, upravi kluba ili na broj Boška Marković koji je voditelj volontera najkasnije do 2.7.2021. godine kada će biti održan zajednički sastanak i dodjela zaduženja.

Za sve volontere osigurana je lijepa volonterska majica kao i uspomena na drugi Hajdučki Trail, ali i neprocjenjivo zadovoljstvo koje vam ostane nakon ove utrke znajući da ste upravo vi pridonijeli ostvarenju jednog velikog projekta!

Vrijedi napomenuti da je danas zadnji dan za prijave s punim startnim paketom. Prijaviti se možete preko stranice www.stotinka.hr i tako odgovoriti izazovu titule “Harambaša”, “Hajduk” i “Jatak”. Svima onima koji se prijave nakon ovoga termina organizatori ne jamče “Hajdučku majicu”

AK Puls/Tomislavcity