Foto: HNK Tomislav

Nakon tromjesečne pauze i odrađenih priprema seniori HNK Tomislava okreću se Prvoj ligi FBiH i prvenstvenim obvezama te će u subotu, 9. ožujka na Gradskom stadionu ugostiti ekipu Zvijezde iz Gradačca.

Trener Tomislava Duško Vranešević za Tomislav Sport je rekao kako će Zvijezda biti nezgodan protivnik, ali i kako smatra da njegova momčad spremna ulazi u nastavak prvenstva.

„Mi u svaku utakmicu ulazimo s ciljem da pobijedimo tako da očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i osvojiti tri boda koja će nas ostaviti u gornjem dijelu tabele. U odnosu na prvi dio sezone gdje su imali dosta problema unutar kluba, Zvijezda je sada na vrijeme počela pripreme i dosta promijenila igrački kadar“, rekao je Vranešević i dodao: „Stanje u ekipi je dobro, atmosfera je odlična, svi igrači su zdravi i smatram da spremni ulazimo u nastavak prvenstva“.

Utakmica sa Zvijezdom je na rasporedu od 15 sati, a iz kluba pozivaju navijače i simpatizere Tomislava da dođu i podrže igrače na otvaranju nove polusezone i pohodu na nove bodove.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Tomislavcity/ Tomislav Sport