Sljedeća nedjelja je Sedma nedjelja Uskrsa i raspored svetih misa je sljedeći: Tomislavgrad u 7:30, 9:00, 12:00 i 18:00. Nema pučke svete misu u 10:30. Sveta misa u Kovačima i na Širokovcu je u 11 sati. Nema svete mise u Stipanićima.

Blagoslov polja je u 11 sati i to na grobljima: u Buhovu, Stipanićima i Vedašiću.

Prva sveta pričest u našoj župi je u subotu u 11 sati. Prvopričesnici moraju doći pred crkvu najkasnije do 10:30.

Roditeljski sastanak za prvopričesnike je sutra u 16 sati u dvorani ispod Franjevačkog muzeja. Djeca nisu dužna doći. Dovoljno je da dođe jedan od roditelja.

Ispovijed prvopričesnika i njihovih roditelja bit će u petak, u 15 sati. Poslije svete ispovijedi slijedi generalna proba za prvopričesnike.

Pobožnost svetom Anti je u utorak.

U četvrtak je svetkovina Uzašašća Gospodinova. Svete su mise u Tomislavgradu u 7:30, 10:30 i 18:00 sati, a na svim filijalama u 9:00 sati. Poslije večernje svete mise je redovito klanjanje Isusu u Presvetom Sakramentu.

Sutra u 15 sati je vjeronauk za krizmanike i moraju doći svi krizmanici.

Provjera znanja za krizmanike je u srijedu u 15:00 sati. Svi krizmanici moraju doći. Ukoliko netko zbog bolesti ne može doći, roditelji su dužni doći ispričati.

Svibanjska pobožnost se nastavlja u svim našim crkvama.

Ženidbeni navještaji:

  • Tibor Rašić iz Mostara, sin Petra i Snježane r. Ćubela, i Ana Ivančić iz Tomislavgrada, kći Ivice i Branke r. Bagarić.
  • Stjepan Bagarić iz Mesihovine, sin Tomislava i Venke r. Šarić, i Matea Jurčević iz Stipanića, kći Mate i Nade r. Stipić.
  • Matthias Jurić iz Šestića – Špionica, sin Marka i Mare r. Veselčić, i Ivana Bagarić iz Letke, kći Ante i Snježane r. Perković.

Naši pokojni:

  • Nikola Milić, pokopan je na Karauli;
  • Ivan Papić, sprovod je danas u 16 sati na groblju na Kolu. Pomolimo se…

Župni listić prelistajte na linku ispod:

ŽUPNI LISTIĆ