Sljedeća nedjelja je dvadeset i šesta nedjelja kroz godinu, i raspored svetih misa je uobičajen.

Nakon svete mise na izlazu iz crkve dočekat će vas članovi Trećeg franjevačkog reda i Frame. Ponudit će vam kolače u zamjenu za dobrovoljne priloge koji su namijenjeni za sestre Misionarke ljubavi koji svakodnevno skrbe i pripravljaju obroke za 90 beskućnika. Budući da nemaju nikakvih primanja, prepušteni su Božjoj providnosti. Hvala vam u njihovo ime na svakoj pomoći koju ćete pružiti onima kojima je najpotrebnija.

U petak slavimo svetog Mihovila Arkanđela – zaštitnika naše župe. Svete mise taj dan su u 7:30 sati, svečana sveta misa u 11 sati i večernja sveta misa u 18 sati.

Ovaj četvrtak je zadnji u mjesecu pa ćemo imati cjelonoćno klanjanje i na taj način se pripremiti za blagdan sv. Mihovila Arkanđela – zaštitnika naše župe.

Čitači i ministranti iz svih crkava, mali i veliki zbor, su započeli svoje redovite probe.

Sve župne sekcije, Frama, FSR, mali i veliki zbor, ministranti i čitači iz svih crkava, su započeli sa svojim redovitim aktivnostima pa vas pozivamo da se priključite.

Naši pokojni: U Tivtu u Crnoj Gori je umrla i pokopana Ruža Petković r. Perković, podrijetlom iz Letke. Umro je i Ilija Bokanović iz Vedašića. Sprovod će biti danas u 15 sati na groblju u Vedašiću. Pomolimo se za pokoj njihovih duša.

Župni listić prelistajte na linku ispod:

ŽUPNI LISTIĆ