U nedjelju je proslava sv. Nikole Tavelića. Svete mise su samo u Tomislavgradu u 7:30, 9 i 11 sati. Taj dan neće biti svetih misa na filijalama. Svečanu svetu misu u 11 sati predslavit će naš provincijal fra Jozo Grbeš. Pozivamo sve ministrante, čitače, zborove, Framu, Franjevački treći red, Hajdučku družinu, kulturno-umjetnička društva da dođu u 10 sati pred baziliku kako bismo na vrijeme formirali procesiju kroz naš grad. Isto tako i Vas vjernike pozivamo da sudjelujete u procesiji i svetoj misi.

U petak smo započeli devetnicu u čast sv. Nikole Tavelića. Kroz dane devetnice od 17:30 molimo krunicu, za vrijeme koje imate mogućnost za svetu ispovijed, u 18 sati je pobožnost sv. Nikoli Taveliću te slavlje svete mise.

Danas će pod večernjom svetom misom u 18 sati pjevati klapa „Grga“ iz Posušja, a poslije svete mise će održati koncert.

U  srijedu u 19 sati je u Franjevačkoj galeriji otvaranje izložbe Gradskog muzeja Požega „Kruh nebeski. Na izložbi se nalazi 96 molitvenika koji su tiskani od 17. do 20. stoljeća na različitim jezicima, kao i najstarija poznata sačuvana krunica na tlu Hrvatske, s prijelaza iz 14. u 15. stoljeće.

U četvrtak, zbog najavljenog programa u sklopu devetnice, neće biti redovitog klanjanja Isusu u Presvetom Sakramentu.

Na uočnicu sv. Nikoli Taveliću, u subotu, bit će blagoslov djece.

Imate novi broj župnog listića pa ga možete uzeti.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi će biti u  srijedu u vremenu od 9:30 do 11:30 u prostorijama Prodexa.

Ženidbeni navještaji:

Filip Galić, iz Potoka – Mostar, sin Bože i Vere Mandurić, i Ana Protuđer, iz Tomislavgrada, kći Igora i Lidije r. Tokić.

Mile Knežević, iz Zagreba, sin Adama i Kate r. Malić, i Veronika Baković, iz Tomislavgrada, kći Perice i Slavice r. Krištić.

Naši pokojni:

U Australiji je umro i pokopan Stipan „Ćipa“ Kovčo, rodom iz Letke.

Umrla je Mara Šteko ud. pok. Tadije, opremljena, sprovod je sutra u 14 sati na groblju Vedašić. Pomolimo se…

Župni listić prelistajte na linku ispod:

ŽUPNI LISTIĆ