Sljedeća nedjelja je Deveta nedjelja kroz godinu. Raspored svetih misa: Tomislavgrad u 7:30, 9:00 i 18:00 sati; Stipanići u 10:00, Kovači i Širokovcu u 11:00 sati. U Tomislavgradu neće biti svete mise u 10:30, kao niti u 12 sati.

Blagoslov polja je na Karauli u 11 sati.

U četvrtak je zapovjedna svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove, Tijelovo. Svete mise u našoj župi su: Tomislavgrad u 7:30, 10:30 i 18:00 sati; na filijalama u 9:00 sati. Poslije pučke svete mise u 10:30 sati, bit će  svečana procesija s Presvetim Oltarskim Sakramentom kroz naš grad. Posebno pozivamo ovogodišnje prvopričesnike da sudjeluju u procesiji. Budući da je taj četvrtak ujedno i zadnji u mjesecu imat ćemo cjelonoćno klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom sakramentu. To je prilika da Tijelovo bude doista dan molitve za našu župu.

Pobožnost svetom Anti je u utorak.

Svibanjska pobožnost se nastavlja u svim našim crkvama.

Ženidbeni navještaj:

Ivan Sabljić iz Tomislavgrada, sin Ilije i Ružice r. Bilić, i Ružica Krišto iz Eminova Sela, kći Zdravka i Zdravke r. Madunić.

Davor Đikić iz Tomislavgrada, sin Krune i Tonke r. Dilber, i Ivana Cvitković, iz Ilića, Mostar, kći Andrije i Stanislave r. Ćulanić.

Župni listić prelistajte na linku ispod:

ŽUPNI LISTIĆ