Danas započinje Sveti ili Veliki tjedan. U iduću je nedjelju Uskrs. Svete su mise po ustaljenom rasporedu, osim što neće biti večernje mise u 18 sati.

Mogućnost za svetu ispovijed imate u Tomislavgradu večeras od 17 i sutra od 11 sati. Na Veliki četvrtak i Veliku subotu nema ispovijedi jer svećenici su dužni sudjelovati na obredima.

U utorak je pobožnost 13 utoraka sv. Anti od 18 sati.

Na Veliki četvrtak Misa Večere Gospodnje je u 19 sati. Poslije obreda slijedi bdijenje u potpunoj tišini do pola noći.

Na Veliki petak pjevanje Gospina plača započinje u 16 sati. Poslije slijede obredi Velikog petka. Na Veliki petak je obvezni post i nemrs.

Obredi Velike subote započinju u 20 sati. Taj dan ponesite svijeće sa sobom.

Na Veliku subotu blagoslov jela u Tomislavgradu je uvečer poslije obreda i na Uskrs poslije jutarnje svete mise u 7:30 sati. Blagoslov jela na svim filijalama je u 16 sati.

Kroz Sveto trodnevlje u crkvama prijepodne nema nikakvih obreda.

Na Veliku subotu poslije obreda i na Uskrs poslije svetih misa, članovi FSR-a i Frame prodavat će tombolu i prigodne uskrsne darove. Skupljeni novčani prilog ide za liječenje oboljelog djeteta čije je liječenje moguće samo u inozemstvu. Ova se akcija provodi na razini cijele Hercegovine.

Izašao je novi broj Glasnika sv. Mihovila Arkanđela – naš župni listić.

Zamoljeni smo obavijestiti vas: Udruga Krug, oboljelih od šećerne bolesti, poziva sve zainteresirane da se prijave na edukaciju o šećernoj bolesti. Prijaviti se možete do 15. travnja t.g. Više informacija i kontakte za prijavu imate na plakatima na oglasnim pločama ispred crkve.

Naši pokojni: Mara Madunić s Kola, opremljena. Niko Stipić iz Stipanića, opremljen. Ivan Križanac iz Vedašića. Umrla je i Mira Jolić iz Tomislavgrada, opremljena, pokopana u Kongori.

Franjevački samostan Tomislavgrad