U iduću su nedjelju svete mise po ustaljenome rasporedu.

U četvrtak je cjelonoćno klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. Od 19 sati je molitva krunice, poslije koje slijedi slavlje svete mise, a onda zajedničko klanjanje od 20 do 21 sat. Poslije se nastavlja cjelonoćno klanjanje u tišini do jutarnje svete mise u 7 sati. Oni koji žele biti na straži pred Presvetim u određeni sat u noći mogu se prijaviti u župnom uredu kako bismo na vrijeme napravili raspored.

U petak je manifestacija Noć muzeja. Od 19 do 22 sata možete posjetiti prostorije našega Muzeja. To uključuje: Muzej, Knjižnicu, Izložbu praslona, Galeriju muzeja. Ovom prilikom moći ćete također posjetiti i pravoslavnu crkvu sv. Nikole. Muzej također za ovu prigodu organizira izložbu arhivske građe naše knjižnice, gdje će biti po prvi put izložene rijetke knjige i zanimljivosti iz naše pisane baštine. Svi ste dobro došli.

Zamoljeni smo obavijestiti: Kovač Bus organizira hodočašće sv. Vlahi u Dubrovnik. Polazak je idući četvrtak (3. veljače) u 5 sati ispred hotela Tomislav.

Naši pokojni:

Trpimir Radoš s Blažuja. Blaž Pranjić iz Tomislavgrada. Umrla je Anđa  Šapina iz Tomislavgrada, opremljena, sprovod joj je danas u 15 sati na Karauli. Umro je i Nikola Miškić iz Sarajlija, sprovod mu je sutra u 14 sati u Sarajlijama.

Franjevački samostan Tomislavgrad