Foto: M. Isak

Mila Elegović, hrvatska kazališna glumica, danas je predstavila svoju slikovnicu Vrabica Hrabrica učenicima Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu. Bilo je ovo druženje kroz radionicu na kojoj su učenici kroz slikovnicu i tekst vježbali čitanje i naučili kako se glumci iz slova i teksta pripremaju za nastup ili ulogu.

Hvala ravnateljici škole Milici Skočibušić, kao i učiteljima i učenicima koji su aktivno sudjelovali i pokazali svoje zanimanje za ovakav način učenja i rada. Zabave i smijeha nije nedostajalo, a cilj je bio potaknuti djecu na čitanje na glas. Poučna je ovo priča kako hrabrost i dobrota uvijek pobjeđuju.

Veliko hvala glumici i autorici slikovnice Mili Elegović koja je u kratkom radu s djecom dotakla njihova srca. Sve je ovo realizirano u suradnji s Kulturno-informativnim centrom gdje večeras u kino dvorani s početkom u 19 sati možete pogledati predstavu Cabaret Zagrepčanke i statičar u izvedbi: Mila Elegović, Nera Stipičević, Ivona Kundert, Nina Kaić Madić i Fabijan Pavao Medvešek.

Foto: M. Isak

Slikovnice Vrabica Hrabrica i Ptice pjevaju pronaći će svoje mjesto i u našoj knjižnici

Tekst/foto: M. Isak