Kao što smo već javljali, GNK Dinamo u suradnji s HNK Tomislav organizira Dinamov ljetni nogometni kamp u Tomislavgradu.

Kamp je namijenjen dječacima od  7 do 16 godina, a održat će se od 5. do 8. kolovoza 2021. godine.

Ovaj športski događaj u našem kraju prepoznali su sponzori i pokrovitelji. Tako su proteklih dana napravljeni dresovi koje će djeca nositi tijekom utakmica i treninga. Pokrovitelji dresova su: Gale benz, Street bar, Ćićko commerce, GM Gratis i BETX.

Zaljubljenici nogometa, osobito mladi Dinamovi poklonici, nestrpljivo, ali s radošću iščekuju ovaj kamp. I kad su stigli dresovi spremno su pozirali pred našim objektivom.

Na stadionu HNK Tomislav odradili smo mali foto-session u kojem su sudjelovala trojica dječaka i velikih zaljubljenika u nogomet: Mihael, Stipan i Roko.

Gotovo svakodnevno smo na stadionu, treniramo i idemo u Omladinsku školu HNK Tomislav, kazuje za Tomislavcity ovaj veseli trojac. Nadaju se da im ljeto i kamp ništa neće omesti, a isto to očekuju i organizatori kampa GNK Dinamo i HNK Tomislav.

Očekuje se da će u Dinamovom kampu sudjelovati dosta mladih igrača, ali i da će postati dio športske tradicije koji bi se u Tomislavgradu održavao u tjednu pred Veliku Gospu.

Zainteresirani za sudjelovanje u Dinamovom nogometnom kampu, tijekom kojega su predviđena i testiranja igrača, stručna predavanja, igraonice, druženja i zabave, detaljnije informacije mogu dobiti na mob.broj: +387 63 600 570, a upite i pristupnicu mogu slati na e-mail adresu: dinamo.kamp.tg@gmail.com

Pristupnicu možete preuzeti ovdje.

Z.S./Tomislavcity