Tijekom protekle noći na području Hercegbosanske županije policija je zabilježila tri prometne nezgode. U sva tri slučaja do nezgode je došlo uslijed slijetanja vozila s kolnika, ali srećom bez teže ozlijeđenih osoba.

Kako je za tomislavcity kazao Ivica Vrdoljak, glasnogovornik županijskoga MUP-a, oko 21 sat na regionalnoj cesti Prisoje – Kazaginac sletjelo je vozilo Opel Vectra za kojim je upravljao J.K. rođen 1968. godine u Tomislavgradu. Na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.

Noćas oko tri sata na putnome pravcu Tomislavgrad – Posušje, u naselju Bobara, s kolnika je sletjelo pak motorno vozilo marke Man, za kojim je upravljao M.K. iz Čapljine, rođen 1988. godine. Vozač kamiona je lakše ozlijeđen, a na vozilu je pričinjena velika materijalna šteta.

U MUP-u doznajemo da je slijetanje vozila zabilježeno i na relaciji Livno – Bosansko Grahovo, u mjestu Suhača. U prometnoj nezgodi, koja se dogodila oko 20:15 sati, sudjelovala je S.R. (r. 1978.) iz Trebinja, nastanjena u Livnu. U prometnoj nezgodi sudjelovalo je vozilo marke Fiat Bravo i na njemu je pričinjena manja materijalna šteta.

 

Tomislavcity

Fotogalerija/Čitatelj