Bernarda Brunović je 27-ogodišnja pjevačica iz Hrvatske. Postala je poznata 2018. zbog nastupa u “Voice Njemačka”.

Rođena slijepa, Bernarda je imala 33 operacije oka, a zadnja joj je operacija uništila lijevo oko. Uz to što studira teologiju u Švicarskoj, obožava pjevati. Objavila je pjesmu posvećenu nerođenom djetetu naslovljenu “Welcome on Earth”. Pjesmu je napisao njemački svećenik vlč. Thomas de Beyer, a Bernarda će je izvesti u berlinskom Hodu za život u rujnu.

U razgovoru za časopis Gig Bernarda je istaknula: “Sigurno je da biti dio glazbene industrije znači prolaziti muku i patnju te da je teško biti uz Boga te ostati u njegovoj milosti i ne pasti u grijeh. Potrebno je puno molitve, milosti i vjere kako bi se ostalo uz Boga. Između ostalog molim: ‘Gospodine, ako je Tvoja volja, uistinu bih rado progledala.’”

“Bilo je trenutaka kad se nisam mogla nositi s tim. Molitva i razgovor s Bogom mi pomaže kad prolazim teške trenutke. Iz Njega crpim svoju snagu, nadam se najboljem i nastavljam se boriti. Kad uskrsnemo neće više postojati bolest, smrt, bol i sljepoća. Uistinu se tome radujem”, poručila je Bernarda Brunović.

hkm.hr