Rutinska pobjeda rukometašica i kolosalna pobjeda rukometaša Delminiuma u nedjeljnim utakmicama protiv ekipa iz Kiseljaka u Gradskoj športskoj dvorani Tomislavgrad.

GSD Tomislavgrad nedjelja; 17.3.2019.
I liga RS HB žene 7. kolo

 
ŽRK Delminium – ŽRK Kiseljak – 41:25
Utakmica je od samog početka bila na strani domaćih rukometašica, ekipe Delminiuma, koje su stalno držale gošće na odmaku od pet-šest golova razlike. Na poluvremenu je razlika bila 7 golova prednosti za naše cure.  Kako je utakmica odmicala tako se razlika povećavala da bi na kraju rezultat bio 41:25 velikih 16 golova razlike za naše cure.
Osamnaest golova u gostujućoj ekipi dala I. Bošnjak, najviše na utakmici, a kod naših cura najviše je dala Dominika Kutleša 13 i Maja Višić 11 golova.
Čestitke našim curama na još jednoj pobjedi, sa željom neka ovakvih odličnih utakmica i radosnih trenutaka bude još više.
I liga RS HB muškarci – 10. kolo
RK Delminium – RK Kiseljak – 27 : 26
Dramatična utakmica u Gradskoj športskoj dvorani Tomislavgrad, koja je odigrana u visokome ritmu s obje strane, na trenutke oštra i gruba sa strane gostujuće ekipe. Gosti su s brzom i grubom igrom držali odstojanje i na polovici prvog poluvremena rezultat je bio 1:8 za ekipu Kiseljaka, a u tom dijelu utakmice naši su momci promašili 4 sedmerca. Nakon prvog šoka, naši dečki hvataju ritam i na kraju prvog poluvremena stigli su na gol razlike.
Na počeku drugog poluvremena naši su momci izjednačili i došli u vodstvo golom prednosti i utakmica je rezultatski bila izjednačena do kraja, uz još dva promašena sedmerca naše ekipe.
Zbog 3 isključenja naš je igrač dobio crveni karton i tako smo u zadnje dvije minute utakmice igrali sa igračem manje. Na 9 sekundi do kraja ekipa Kiseljaka postiže gol i naš igrač hvata loptu na centru za izvođenje lopte 4 sekunde prije kraja utakmice gdje ga protivnički igrač grubo hvata u krugu sredine terena i onemogućuje našem igraču pucanje na prazan gol. Zbog prekršaja gostujećeg igrača u centru igrališta, sutkinje sviraju sedmerac za ekipu Delminiuma. Siguran izvođač sedmerca bio je naš Mirko Trogrlić koji postiže gol za veliku pobjedu Delminiuma.
Čestitke našim mladićima na ovoj velikoj pobjedi s željom neka ovakvih utakmica bude još više.
Mlađe dobne skupine, uzrast 2004. i 2006. godište zbog smrtnog slučaja klupskog djelatnika RK Čapljine, nisu otputovale na odigravanje utakmica, koje su bile na rasporedu u subotu 16.3.2019 godine.
ŽRK i RK DELMINIUM Tomislavgrad