Foto: Tomislavcity

U utakmici 4. kola Prve lige F BiH, koja je u subotu odigrana na gradskom stadionu u Tomislavgradu, ekipa Tomislava poražena je od ekipe Zvijezde iz Gradačca rezultatom 1:0.

Porazu je prethodilo veliki broj promašenih šansi i nedostatak “sportske sreće”. Utakmica je krenula čvrsto s obje strane sve do sredine poluvremena nije bio šansi. U nastavku je Tomislav imao par polušansi preko braće Šiško i Banovića ali, gola nije bilo. Kroz cijelu utakmicu ponovno je zakazala ta završnica. Na poluvrijeme se otišlo bez golova.

Foto: Tomislavcity

U nastavku dobra igra s obje strane uz malo bolju igru Tomislava. Opet je bilo nekoliko prilika preko Šiška, Nenadića i Dumančića u tim situacijama iskazao se danas vrlo dobar gostujući vratar. Kao što je Tomislav imao svoje prilike imala ih je i Zvijezda tu je zaista briljirao vratar Tomislava Puljić.

Pred sam kraj susreta, kako to obično biva kad propustiš veliki broj šansi, Zvijezda je u 89. minuti iz jednog odbijanca došla do prednosti i do 3 boda.

Iako su igrači Tomislava dali su sve od sebe, nisu uspjeli realizirati svoje šanse i riješiti utakmicu i tako su ponovno ostali bez bodova.

Iz HNK zahvaljuju svim vjernim navijačima koji su u solidnom broju došli podržati ekipu.

Foto: Tomislavcity

Sljedeće kolo Tomislav gostuje u Travniku.

 

HNK Tomislav/Tomislavcity