Pod geslom „Evo majke moje i braće moje!” (Mt 12, 49) ovogodišnji Mladifest održava se 34. put, a trajat će od 26. do 30. srpnja. Zbog svjetskog susreta mladih u Lisabonu, na kojem će sudjelovati i papa Franjo, koji će se održati u prvim danima kolovoza termin međugorskog Mladifesta pomaknut je za kraj srpnja, kako bi mladi hodočasnici mogli sudjelovati na oba ova događaja.

Tisuće mladih i ove godine slušat će kateheze i svjedočanstva, moliti, sudjelovati na večernjem molitvenom programu, a stotine tisuća njih neće moći biti u Međugorju krajem srpnja. Da i oni ne budu zakinuti za program Mladifesta s vanjskog oltara crkve sv. Jakova u Međugorju i ove godine pobrinuo se Informativni centar Mir Međugorje, koji je osigurao videoprijenos cjelokupnog programa 34. Međunarodnog molitvenog festivala mladih na dvadesetak jezika.

Jutarnji i poslijepodnevni  program Mladifesta s vanjskom oltara crkve sv. Jakova u Međugorju, kao i večernji molitveno-liturgijski program moći ćete, uz hrvatski jezik, pratiti i na brojnim drugim jezicima, a uz kanale Media Mir Medjugorje koji će sve prenositi, u prijenos Mladifesta uključit će se i brojne druge medijske kuće koje su dobila prava za prijenos, a čiji popis još nije konačan.

Popis kanala MEDIA MIR MEDJUGORJE, koji emitiraju livestream 34. Mladifesta

Radio postaja Mir Međugorje