Udruga “PRAVI PUT” , Ledinac Grude, organizira besplatnu edukaciju pod nazivom “Informatička pismenost – podrška pri zapošljavanju” (besplatna edukacija izrada web stranica u WordPressu) koja će biti održana u Mostaru 26.1.2018. (petak), s početkom u 10:30h, na lokaciji Agromediteranskog Fakulteta u Mostaru (Džemal Bijedić).

Na ovoj edukaciji sudionicima će biti napravljene web stranice u alatu WordPress, kojima će omogućiti daljnje usavršavanje, izradu, nadopunu i slično.

Pozivaju se studenti  iz općine Tomislavgrada da se prijave na ovu edukaciju.

Edukacija je namjenjena studentima, mladima, nezaposlenima, osobama s invaliditetom, dugo nezaposlenima na birou rada i ostalima, kaže presjednica Udruge Žana Alpeza. 

Molimo se oni koji imaju laptope da ih ponesu sa sobom.

Edukaciju vodi jedan od BH IT vrsnih stručnjaka, koji ima dugogodišnje iskustvo u izradi i programiranju web stranica korištenjem: PHP, MySQL, .ASP, .mdb, jQuery, CSS, HTML5, radio je na projektima koji uključuju WordPress, Joomla, Magento. Vezano za dizajn i korištenje programa namijenjenih dizajnu, aktivno  Adobe alate (Photoshop,Illustrator, InDesign), kaoi Corel. Pored gore navedenog, ima i veliko iskustvo u dizajnu i izradi baza podataka (Client-Server) korištenjem Borland Delphi a baziranih na MSSQL ili .mdb itd..

Još je ostalo slobodnih  15 mjesta za prijavu na ovoj besplatnoj edukaciji, te se prijaviti možete popunjavanjem forme na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1bjJuOvdH86JdhubiOidI-faZ4ExycJqTrSFAvORvgdA/edit

 

ili na email adresu:

E: pravi.put.udruzenje@gmail.com

W: www.udrugapraviput.com

 

Moguće izmjene, nadopune i slično, bit će objavljenoena fb stranici:

https://www.facebook.com/udruga.pravi.put/

Projekt pod nazivom “Podrška pri zapošljavanju” podržan je od Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, priopćeno je iz Udruge.