Već 115 godina diljem svijeta 8. ožujka obilježava se Međunarodni dan žena. Svadbeni salon Viktorija u Posušju u suradnji s Gaudeamus Disco Clubom i Viva Lounge Caffe Barom najavljuje večer koja razbija predrasude uobičajene proslave Međunarodnog dana žena i nudi nenadmašivu proslavu.
Dakle, zaboravite sve što znate o standardnim proslavama jer ovaj događaj postavlja nove trendove.

Popularni bend Dalmatino i DJ Ivan bit će glavni krivci što ćete gotovo cijelu noć provesti na plesnom podiju slaveći žensku snagu i zajedništvo, a fenomenalni hrvatski kuhar Ivan Pažanin će se pobrinuti za profinjena ženska nepca s besprijekornim mesnim i ribljim delicijama.

Očekuje vas i ekskluzivna ponuda vrhunskih vina, ali i žestokih pića za svačiji ukus.

Svjetlosni efekti pretvorit će salon u drugu dimenziju stvorenu samo za glavne zvijezde ovog dana – žene.

A zar ne bi bilo sjajno odvesti se doma iz Viktorije s novim Fiatom 500 ili osvojiti neku drugu vrijednu nagradu? Očekuje vas  velika i vrijedna tombola – prilika koja se jednostavno ne propušta.

Svadbeni Salon Viktorija biramo zato što nadilazi granice uobičajenog i tradicionalnog i za svaku proslavu sprema inovativnu i ekskluzivnu noć za pamćenje.

Vodeće lokalne organizacije poput Vokela, KTM Brine, Binvesta i Mesne industrije Šišović su uz iskazanu podršku i rezervirale mjesta za svoje zaposlenice. Ako i vi želite razveseliti značajne žene u svom životu, Svadbeni Salon Viktorija ima savršen način za to.

 

Razloga je mnogo, a lokacija samo jedna, svima dobro poznata – Svadbeni Salon Viktorija!
Sponzorirani članak