Danas smo dobili ekskluzivne fotografije i video zapis koji prikazuju dramatičnu situaciju automobila koji je zaglavio na starom putu iznad Kraja. Prema neslužbenim informacijama, vozač je strani državljanin koji je pogrešno skrenuo na stari put u Krkači. Ovaj put je poznat po svojoj neprohodnosti, čak i za terenska vozila, stoga je pravo čudo kako je ovaj Opel uspio doći do iznad Kraja, pišu Doljani.info.

Fotografije i video zapis koji su nam dostavljeni svjedoče o izazovima s kojima se vozač suočio na tom nepristupačnom putu. Automobil se zapetljao u neravan teren, s velikim ugibima i uskim prolazima, ostavljajući vozača zaglavljenog i bez mogućnosti daljnjeg kretanja. Vidljivo je kako se vozilo nagnulo na jednu stranu, izgubivši kontakt s tlom.

Srećom, prema informacijama koje smo uspjeli prikupiti, vozač je uspio napustiti vozilo bez ozljeda. U trenutku događaja, nisu bile prisutne pomoćne službe. Ovaj incident ističe važnost pridržavanja uputa i izbjegavanja nepoznatih i neprohodnih putova, posebno prilikom putovanja u ruralnim područjima. Nedovoljno istraženi tereni i neoznačeni putovi mogu predstavljati ozbiljnu opasnost za vozače, a pogrešne odluke mogu rezultirati sličnim situacijama.

Također, ovaj događaj podsjeća na potrebu adekvatne oznake i signalizacije na cestama, kako bi se izbjegle potencijalne nesreće i zbunjenost vozača. Očekujemo da će mjerodavne službe poduzeti korake kako bi se poboljšala sigurnost na ovom području i spriječile slične situacije u budućnosti. Pozivamo sve vozače da budu oprezni, da se pridržavaju prometnih pravila i da koriste samo službene i sigurne ceste kako bi osigurali sigurno putovanje za sebe i druge sudionike u prometu.

Doljani.info