Foto: Screenshot/PROTV

U svadbenom salonu Gospodar prstenova u Tomislavgradu večeras je upriličen izbor za Miss dijaspore. Među 8 natjecateljica, stručni žiri najljepšom je proglasio Tomislavu Dukić iz Tomislavgrada. Prva pratilja je Monika Bodulović, a druga pratilja je Margita Hrženjak.

Djevojke su nosile odjeću dizajnerice iz Tomislavgrada Marijane Dukić odnosno njen brand torbi Mon Cheri, večernje haljine Angels fashion-a iz Mostara, te vjenčanice salona vjenčanica Nikolina. Kako bi zablistale na izboru pobrinuli su se beauty studio M by Martina Kelava, frizerski salon „Z“ by Zdravka Mihojević,  beauty studio „Milla“ by Milla Mamić, beauty studio „DM“ Dragice Mioč, make up artistica Dražena Tokić i frizerski studio Pink Lady  Cecilije Smiljanić.

U programu, koji su vodili Frano Ridjan i Maja Pašalić, nastupio je Ivan Ivica Martić te kao specijalni gost večeri Mate Bulić i umjetnica na violini Nikolina Pandža Skoko iz Mostara.

Vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss svijeta Iva Loparić Kontek naglasila je kako je izuzetno raduje što je nakon toliko godina uspjela realizacija eventa Miss hrvatske dijaspore.

“Zahvaljujem se vladi Hercegbosanske županije i gospodinu Ivanu Vukadinu, načelniku općine Tomislavgrad Ivanu Buntiću, gradu Livnu, generalnom sponzoru Eko Stridonu, zlatnim sponzorima HT Eronetu, Marina Frapa resortu iz Rogoznice, BTG-u d.o.o Tomislavgrad, kao i domaćinu, dvorani Gospodar prstenova“, istaknula je Iva.

Tomislavi čestitamo i želimo joj puno uspjeha na izboru Miss Hrvatske koji će se održati 27. studenog u Zagrebu.

 

 

Tomislavcity