Nakon web stranice i aplikacije Radio Tomislavgrad dobio i portal

Početkom kolovoza s radom je započeo portal Radija Tomislavgrad RTGportal.info. Ideja o pokretanju portala direktora Filipa Perkovića nastala je već dolaskom na čelnu poziciju ove medijske kuće i s njom se planiralo krenuti nakon uvođenja novih rubrika u eter radija i nakon uvođenja web stranice i aplikacije. Nije ovo prvi put da se s nečim takvim započelo, slična zamisao realizirala se i prije, ali nikad nije u konačnici zaživjela. Ovoga puta se ipak odlučilo ispuniti zadani cilj, a to je da se u pisanoj riječi informira javnost o onome što se može čuti i u eteru, pa su tako čitateljima kroz rubrike na raspolaganju novosti iz Tomislavgrada, Hercegbosanske županije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i svijeta.

Crnu kroniku smo ostavili za vijesti koje, vjerujemo, čitatelji najmanje žele čuti i čitati, dok je plan u Glazbenim novitetima svaki dan objaviti jednu od novih pjesama koje nam šalju izdavačke kuće. Uz Usputnu riječ koja je zamišljena kao rubrika poučnijeg sadržaja, čitatelji u Oglasima/Natječajima mogu vidjeti što im se to od poslova i natječaja nudi. Vijesti s portala se objavljuju na službenoj Facebook stranici radija i RTGportala.

Kao i drugi ni ovaj portal neće biti pošteđen prenošenja vijesti s drugih, iako će naglasak biti na domaćem sadržaju.

U zadnjih nekoliko godina Radio Tomislavgrad, kao i druga poduzeća i ustanove, redovno dobiva nove pripravnike i plan je i njih uključiti na različit način u rad ove medijske kuće čime bi stekli određenu praksu i vidjeli kako stvari funkcioniraju u medijskom svijetu, ističu u Radio Tomislavgradu.