Iseljeni Uzdoljani u Innsbrucku i ove godine organiziraju “Večer Uzdoljana”. Ovaj susret, trinaesti po redu, održat će se u subotu, 18. studenog s početkom u 18 sati u Olympisches Dorf Kajetan-Sweth str. 1 Innsbruck.

Organizatori ovoga susreta, kao i svih prethodnih, pod geslom „Da se na zaboravi“ žele sačuvati uspomenu na nevine žrtve Uzdola iz devedesetih. Te večeri biti će upriličen bogat glazbeni program, prožet domoljubnim pjesmama i sjećanjem i na Vukovar – grad heroj, na kojem će nastupiti Allegro band. I ovaj susret iseljenih Uzdoljana u Tirolu biti će humanitarnog karaktera, a u koju svrhu odlučit će organizatori.

Osim glazbenog dijela, gosti će moći kušati i jela za koja će se pobrinuti Mihovil Knježević s ekipom. Za kolače su, pod vodstvom Marije Stojanović i Mande Babić, odgovorne vrijedne domaćice.

Organizatori ovim putem pozivaju i žele dobrodošlicu svima koji hoće sudjelovati na ovom tradicionalnom okupljanju gdje će ulaz biti slobodan, a svatko može svojim dragovoljnim prilogom podržati humanitarni dio ovoga okupljanja.

Mirjana Kukavica/Tomislavcity