Tvrtka „My Lovely Bag“ iz Tomislavgrada darovala je tomislavgradskom Odjelu ginekologije CTG uređaj koji služi za praćenja stanja fetusa, tj. njegove ugroženosti tijekom trudnoće i porođaja.

Voditeljica Odjela ginekologije u tomislavgradskom Domu zdravlja dr. Ivanka Živković za Radio Tomislavgrad je potvrdila kako se radi o vrijednoj donaciji koja puno znači i njoj kao liječnici i trudnicama iz Tomislavgrada koje za ovu dijagnostičku metodu ne moraju odlaziti u livanjsku bolnicu, nego je mogu obaviti u svome gradu. “Ova donacija došla je u pravi trenutak, budući da smo do sada koristili CTG uređaj koji je već dotrajao i u posljednje vrijeme se često kvario. Zato u ime Doma zdravlja i svih trudnica kojima će ovaj uređaj služiti od srca zahvaljujem tvrtki „My Lovely Bag“ na ovoj humanoj gesti koja je doprinijela boljoj opremljenosti Odjela ginekologije, a našim trudnicama omogućila lakšu dostupnost ove važne dijagnostičke metode” – kazala je dr. Živković.

Vlasnica tvrtke „My Lovely Bag“ Marija Perić nam je rekla kako su ovom gestom koju su nazvali „Žena ženi“ željeli zahvaliti svojim klijenticama na višegodišnjoj vjernosti i suradnji, ali i učiniti nešto za naš Dom zdravlja i njegove djelatnike koji, unatoč svim problemima s kojima su suočeni u svakodnevnom radu, na najbolji mogući način brinu za zdravlje svojih sugrađana.

Marija Letica/RTG/Tomislavcity

Foto: Ilustracija