U nedjelju 28.8.2022. godine, po završetku svete mise u crkvi u Mesihovini, nakon 12 godina provedenih u službi župnika u našoj župi, od vjerničkog puka se kratkim i emotivnim obraćanjem oprostio fra Vinko Kurevija, javlja Stepen.info.

Ovim putem želimo od srca zahvaliti našem fra Vinku na svakom trenutku provedenom u zajedništvu s nama, svakoj lijepoj riječi, molitvi, utjesi, pomoći i podršci, duhovnom poticaju i ljubavi koju je nesebično pružao sve ove godine u našoj župnoj zajednici i šire.

Uz fra Vinka župu Seonica napušta i fra Gabrijel Mioč, koji je od 2015. godine bio na pomoć i podršku župniku i župnoj zajednici, kojemu na isti način zahvaljujemo.

Uistinu je bilo zadovoljstvo i privilegij imati ovakve duhovne učitelje i župne upravitelje kao što su bili fra Vinko i fra Gabrijel.

Ostajemo u molitvi s njima i za njih da im Bog podari obilje blagoslova, mira i zdravlja u daljnjem služenju koje nastavljaju u Franjevačkom samostanu u Tomislavgradu.

Novom župniku fra Sretanu Ćurčiću koji je već u nedjelju slavio svetu misu u Mesihovini otvorenog srca želimo dobrodošlicu i obilje Božjeg blagoslova na novoj dužnosti.

Stepen.info