Marija Perić i njezin tim imali su čast pokazati ljepotu i raskoš dizajna Lovely Bags torbica na modnoj reviji u Rimu. Revija je održana 8. ožujka u knjižnici „Libreria Enoarcano“, povijesnom prostoru iz 16 stoljeća. Knjižnica se nalazi u neposrednoj blizini rimskoga Koloseuma.

– U Rim smo došli na poziv udruge “Hrvatsko-talijanski mozaik Rim“ koji su pomogli realizaciji ovoga divnog događaja – kaže za Tomislavcity mlada dizajnerica koja u posljednje vrijeme postiže sve veći uspjeh istančanim i orginalnim ručno izrađenim torbicama. Polako ali sigurno ovaj duvanjski brend osvaja međunarodno tržište.

Reviju su iz prvih redova budno pratile Ivana Milin, predsjednica Hrvatsko-talijanske udruge, Mladenka Šarac Rončević, zamjenica hrvatskog veleposlanika u Italiji, Nevenka Grdinić, generalna konzulica Hrvatske u Trstu, Jennifer Landini (AWAR, američka udruga žena u Rimu), Zaklin Jacoby, američka umjetnica te brojne utjecajne dame iz Italije, Poljske, Palestine, Velike Britanije i SAD-a.

– Predstaviti svoj dizajn u Italiji – prijestolnici mode, jednako je ostvarenju snova. Za mene je održavanje ove revije bilo nevjerojatna čast, nezaboravno iskustvo te velika kruna moga dosadašnjeg rada i rada moga tima  – naglašava ganuta i ponosna dizajnerica Perić i dodaje da su novi modeli torbica koje su posjetitelji imali priliku ekskluzivno vidjeti izazvali veliko oduševljenje.

Modna revija se održala na Međunarodni dan žena i simbolično predstavila žensku snagu, ljepotu i svestranost. Reviju su nosile mlade Hrvatice koje žive u Rimu.

– Već sljedećega dana stigle su nam i prve ponude i nove suradnje tako da je već ova večer rezultirala i prvim uspješnim korakom za otvaranje novih My Lovely priča u svijetu – otkriva za naš portal Marija Perić i dodaje da ovo bilo nemoguće ostvariti bez udruge  Hrvatsko- talijanski mozaik Rim kojoj Lovely Bags tim zahvaljuje na podršci i pozivu u Rim.

Ovo je novi početak i prekretnica u Marijinoj karijeri i promoviranju duvanjskoga modnog brenda Lovely Bags u svijetu visoke mode.

Želimo im puno uspjeha u daljnjem radu!

Ružica Ljubičić/Tomislavcity

Više fotografija pogledajte u galeriji.