Danas je u Livnu održano sportsko natjecanje Koalicije Udruga osoba s invaliditetom HBŽ-a “Zajedno možemo”.
Iako je bilo vrlo hladno to nije spriječillo djecu i roditelje iz Udruge “Nada” i Centra “Nova nada” da odu u Livno na ovo, za djecu veoma važno natjecanje. Tamo su ih dočekali prijatelji iz Livna – iz Udruge paraplegičara HBŽ-a.

Nažalost, na natjecanje nisu stigla djeca iz Glamoča i Kupresa što pripisujemo hladnome vremenu.

Nakon natjecanja priređeno je druženje u hotelu Park, a potom ručak i dodijela medalja. Sva djeca su na kraju bili pobjednici te su osvojili toliko željene medalje i presretni se vratili kuci. A zaključak svih sudionika i organizatora natjecanja bio je da ovakvih druženja treba biti što više, osobito zbog djece koja su u svemu ovomu najviše uživala.

Sve pohvale organizatorima natjecanja i volonterima iz Udruge paraplegičara Livno, udruge koja i je centar Kolicije “Zajedno možemo”, a mala zamjerka predstavnicima vlasti Hercegbosanske županije koji se, unatoč pozivu, nisu odazvali događaju.  Spomenutome događaju odazvao se jedino Milan Mihaljević, pomoćnik ministra zdravstva HBŽ-a. Nadamo se da će dogodine ovo natjecanje biti održano u Tomislavgradu što djeca željno iščekuju, navodi se u priopćenju Udruge Nova nada.